جزوه ی مدیـریت پروژه مهــندس شــــهراز
بر روی وبــــــلاگ قـــرار گرفت.
برای دانلــــود به ادامه مطلــب بروید....
طرح سیستم اطلاعات مدیریت برای مدیریت و کنترل پروژه ها در واحدهای پژوهشی
چکیده:
روشهای برنامه ریزی و کنترل پروژه از گذشته در زمینه های عمرانی و احداث صنایع به خصوص پروژه های بزرگ در کشور مورد استفاده قرار می گرفته است، ولیکن در سایر زمینه ها از جمله پروژه های تحقیقاتی که ماهیتا از ابهاماتی نظیر مشخص نبودن جزئیات برخی کارها، عدم وجود قطعیت در اکثر زمانهای برآوردی فعالیتها، مواجه شدن با این بن بست حین اجرای پروژه و لزوم از سرگیری رشته جدیدی از امور و .. برخوردارند، کمتر مورد توجه قرار گرفته و توان برنامه ریزی، نظارت، بهره برداری مناسب از منابع و کنترل هزینه ها را به شدت کاهش داده است.
در این مقاله از طریق افزودن اجزاء مورد نیاز به ساختار نظام برنامه ریزی و کنترل پروژه، طرح یک سیستم اطلاعات مدیریت و رویه های کارآمد به گونه ای ارائه شده است که بر اساس این مدل تمامی اطلاعات و جزئیات ضروری جهت برنامه ریزی، هدایت و نظارت همه جانبه بر پروژه در یک واحد تحقیقاتی بطور یکپارچه گردآوری شده است.
کلمات کلیدی: مدیریت، برنامه ریزی و کنترل پروژه، سیستم اطلاعات مدیریت، پایگاه اطلاعات، واحد پژوهشی
نویسندگان: محمد جلالی - مرتضی روغنی
دانلود متن کامل مقاله . . ./a> (این مقاله 15 صفحه Pdf و با حجم 252 کیلو بایت (KB) می باشد.)
ارائه مدلی برای ارزیابی میزان آمادگی سازمان ها در پذیرش سیستم های اطلاعاتی
چکیده:
امروزه کسب و کار و فن آوری اطلاعات دو مقوله ی جدایی ناپذیرند، آن چنان که تفکیک این دو درسازمان ها ناممکن به نظر می رسد. سیستم های اطلاعاتی از جمله ابزارهای نوین مدیریتی هستند که سازمان ها را در رسیدن به اهداف کسب و کار خود یاری می رسانند.هدف از این مقاله ارائه ی مدلی برای ارزیابی میزان آمادگی سازمان ها در پذیرش سیستم های اطلاعاتی می باشد. در این تحقیق با استفاده از پرسشنامه های طراحی شده نظرات کارشناسان دو سازمان جمع آوری شده و بر مبنای یک مدل، انواع شاخص های مرتبط با هر یک از مولفه ها مورد ارزیابی و شناسایی قرار گرفته است. با استفاده از چنین مدلی می توان میزان آمادگی یک سازمان در بکارگیری سیستم اطلاعاتی مدیریت را تعیین نموده و راهکارها و استراتژی های مناسب جهت بهبود نقاط ضعف آن ها را ارائه نمود.
کلمات کلیدی: سیستم اطلاعاتی، سیستم اطلاعات مدیریت، ارزیابی میزان آمادگی سازمان ها، آمادگی الکترونیکی
نویسنده: حمیده فرجی، محمد خودی زاده نهاری، رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه تربیت معلم آذربایجان (ارائه شده در اولین کنفرانس دانشجویی فناوری اطلاعات ایران سال 89)
دانلود متن کامل مقاله . . . (این مقاله 10 صفحه PDF فارسی وحجم 158 کیلوبایت (KB) می باشد.)
برنامه ریزی سلسله مراتبی با محدودیتهای تقاضا
Hierarchical production planning with demand constraints
خلاصه :
این مقاله، به مسئله (HPP) برنامهریزی تولید سلسله مراتبی شرکتهای خودکار انعطاف پذیر (FAWS) میپردازد، هر کدام از آنها سیستمهای تولیدی انعطاف پذیری (FMSS) دارند. هدف تجزیه طرحهای تولید با دوره متوسط (معین شده با FAW با (ERP/MRP11) به طرحهای تولید کوتاه مدت (اجرا شده با FMSS در FAW ) است بطوریکه هزینه روی شرایطی به حداقل میرسد که تقاضا را فقط برآورده ساخته است.
بنابراین مسئله HPP به یم مدل برنامه ریزی خطی تنظیم شده است همراه با جریمه بار اضافی متفاوت از جریمه کم باری و یا محدودیتهای تقاضا توام میباشد. چون مقیاس مدل برای کارگاه کلی جهت حل شدن در متد سیمپلکس روی کامپیوتر شخصی و در زمان قابل قبول، بسیار بزرگ است و نمیتوان از آن استفاده کرد، از اینرو الگوریتم کارمارکار (Karmarker) و یک الگوریتم واکنش / پیشبینی به ترتیب برای حل مدل بکار گرفته شدند.
واژههای کلیدی : کارگاههای خودکار انعطاف پذیر، سیستمهای تولیدی انعطاف پذیر، برنامهریزی تولید سلسلهای، الگوریتم کارمارکار، روش واکنش / پیشبینی.
برای دریافت متن ترجمه مقاله فوق می توانید آن را در فرم درخواست مطرح فرمایید.
Keywords: Flexible automated workshops; Flexible manufacturing systems; Hierarchical production planning; Karmarkar’s algorithm; Interaction/prediction approach یررسی تجربی زمان بندی یک سیستم تولیدی پویا با (توان تولیدی) وابسته به ترتیب راه اندازی دستگاهها
Scheduling a dynamic job shop production system with sequence-dependent setups: An experimental study
چکیده :
این مقاله یک آزمایش شبیه سازی برای زمانبندی یک واحد تولیدی که در آن ترتیب اجرای عملیات و ترتیب پیش آماده سازی دستگاهها (setup) در قابلیت سیستم تاثیر مستقیم دارد را صورت میدهد. هفت مدل زمانبندی کلاسیک در شبیه سازی بررسی شده و علاوه بر آنها در این مقاله پنج مدل جدید زمانبندی که زمان پیش راه اندازی را در زمانبندی هایشان لحاظ می کنند، معرفی شده است. آزمایشات شبیه سازی با شرایط آزمایشی مختلفی از جمله میزان فشردگی کارها در واحد تولیدی، نرخهای زمان راه اندازی و میزان فشردگی در زمان تحویل صورت گرفته است.
نتایج آزمایش نشان می دهد که روشهای زمانبندی بر مبنای زمان پیش آماده سازی (setup oriented) قابلیت بالاتری نسبت به روشهای زمانبندی معمولی دارند و میزان این تفاوت با افزایش میزان بار در واحد تولیدی (افزایش میزان سفارشات و تنوع کالاها) بیشتر میشود و زمان تولید کمتری را سبب می شود.
Keywords: Dynamic job shop scheduling; Sequence-dependent setup; Simulation; Scheduling rules; Regression metamodel
200۷ Elsevier Ltd
برای دریافت متن ترجمه مقاله فوق می توانید آن را در فرم درخواست مطرح فرمایید.(این مقاله 15 صفحه pdf و مربوط به سال 2007 می باشد.)
A single-machinelearningeffectschedulingproblemwithreleasetimes چکیده: در این مقاله ما به بررسی مسئله تک ماشینه با در نظر گرفتن اثر یادگیری و زمان های آماده سازی می پردازیم که در آن هدف مینیمم ساختن زمان تکمیل کل کارها یا همان makespan است. یک الگوریتم شاخه و حد با چند قاعده نفوذ و حدود پایین برای بدست آوردن جواب بهینه بکار گرفته می شود. یا الگوریتم ابتکاری برای دستیابی به جواب نزدیک به بهینه نیز پیشنهاد می شود. آزمایش های محاسباتی نشان می دهد که الگوریتم شاخه و حد می تواند نمونه هایی تا 36 کار را حل کرده و متوسط درصد خطای روش پیشنهادی کمتر ار 0.11 درصد است. یک مساله زمانبندی تک ماشینه با در نظر گرفتن اثر یادگیری و زمان های آماده سازی
Keywords: Single machine Learning effect Makespan Release time
2008 Elsevier Inc.
برای دریافت متن ترجمه مقاله فوق می توانید آن را در فرم درخواست مطرح فرمایید.(این مقاله 9 صفحه pdf و مربوط به سال 2008 می باشد.)
کتاب فارسی راهنمای پیکره ی دانش مدیریت پروژه (کتاب راهنمای PMBOK) ویرایش 2000
فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه (پروژه چیست؟ و مدیریت پروژه چیست؟ ارتباط با سایر دیسیپلین های مدیریت)
فصل دوم: مفهوم مدیریت پروژه (مراحل پروژه و چرخه حیات پروژه، ذی نفعان پروژه، تاثیرات سازمانی، مهارت های کلیدی مدیریت عمومی، تاثیرات اجتماعی-اقتصادی-محیطی)
فصل سوم: فرایندهای مدیریت پروژه (فرایندهای پروژه، گروه های فرایندی، تعاملات فرایندی، دلخواه سازی تعاملات فرایندی، نگاشت فرایندهای مدیریت پروژه)
فصل چهارم: مدیریت یکپارچگی پروژه (تکوین برنامه ی پروژه، اجرای برنامه پروژه، کنترل یکپارچگی تغییرات)
فصل پنجم: مدیریت محدوده ی پروژه (آغاز، برنامه ریزی محدوده، تعریف محدوده، تائید محدوده، کنترل تغییر محدوده)
فصل ششم: مدیریت زمان پروژه (تعریف فعالیت، تعیین توالی فعالیت، برآورد مدت زمان فعالیت، تکوین زمان بندی، کنترل زمان بندی)
فصل هفتم: مدیریت هزینه پروژه (برنامه ریزی منابع، برآورد هزینه، بودجه بندی هزینه، کنترل هزینه)
فصل هشتم: مدیریت کیفیت پروژه (برنامه ریزی کیفیت، تضمین کیفیت، کنترل کیفیت)
فصل نهم: مدیریت منابع انسانی (برنامه ریزی سازمانی، جذب نیروی انسانی، توسعه تیم)
فصل دهم: مدیریت ارتباطات پروژه (برنامه ریزی ارتباطات، توزیع اطلاعات، گزارش دهی عملکرد، خاتمه ی اداری)
فصل یازدهم: مدیریت ریسک پروژه (برنامه ریزی مدیریت ریسک، شناسایی ریسک، تحلیل کیفی ریسک، تحلیل کمی ریسک، برنامه ریزی واکنش به ریسک، کنترل و نظارت ریسک)
فصل دوازدهم: مدیریت تدارکات پروژه (برنامه ریزی تدارکات، برنامه ریزی درخواست، درخواست، انتخاب منبع، اداره ی پیمان، خاتمه ی پیمان)
نویسنده: انجمن مدیریت پروژه PMI
دانلود کتاب فارسی راهنمای استاندارد PMBOK (این کتاب الکترونیکی به صورت فایل pdf و دارای 286 صفحه و با حجم 5.51 مگابایت می باشد)
برای دانلود بر روی متن آبی رنگ دانلود کتاب فارسی کلیک راست کرده و save target as... را کلیک کرده و save را بزنید.